EXCLUSIV  FAKE NEWS minuta CCR conflict Guvern-Președinție. Avocatul Lucian Bolcaș: Trebuie privită cu multă grijă!

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș a făcut precizări cu privire la minuta CCR privind conflictul Guvern-Președinție.

Curtea Constituţională nu a transmis oficial că Viorica Dăncilă este obligată să se prezinte în Parlament pentru restructurarea Guvernului, așa cum s-a vehiculat în presă.

'La ora actuală, nu am încredere în absolut nimic în ceea ce privește viața politică. Cât despre modul în care sunt prezentate hotărârile Curții Constituționale, de la falsurile fostului președinte CCR, Zegrean, cu o pretinsă rectificare pentru a-l menține în funcție pe Băsescu, evident spun că și aceste comunicate CCR trebuie privite cu multă grijă', a spus avocatul Lucian Bolcaș, pentru DC News.

CCR arată că, într-un comunicat de presă, că președintele Klaus Iohannis trebuie să emită de îndată decretele de revocare a miniștrilor, precum și pe cele de numire a miniștrilor interimari. Șeful statului trebuie să răspundă, de îndată, în scris și motivat, legat de refuzul propunerilor. „Plenul Curții Constituționale, învestit în temeiul dispozițiilor art.146 lit.e) din Constituție și ale art.11 alin.(1) pct.A lit.e), precum și ale art.34, art.35 și art.36 din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale, a luat în dezbatere cererea de soluționare a conflictului juridic de natură constituțională dintre primul-ministru, pe de o parte și Președintele României, pe de altă parte, cerere formulată de primul-ministru”, a transmis CCR într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel