Iohannis, întâlnire Toader - Teodorovici. SRS: Îi împachetează şi îi trimite acasă

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu a comentat decizia lui Klaus Iohannis de a-i cere Avocatului Poporului să conteste la CCR modul în care a fost adoptată rectificarea bugetară. Urmează să aibă loc o întâlnire între preşedintele României, Tudorel Toader şi Eugen Teodorovici.

"Cred că cel mai bun lucru pe care îl poate face domnul Klaus Iohannis este să anuleze întâlnirea pentru că nu mai are niciun rost. De vreme ce Guvernul a adoptat rectificarea bugetară, iar el s-a adresa inutil Avocatului Poporului, întâlnirea nu-şi mai are rostul", a declarat Sorin Roșca Stănesu, în emisiunea Previziuni, de la Antena 3.

Cât despre faptul că preşedintele ar fi comis un abuz, în momentul în care a suspendat şedinţa CSAt, jurnalistul consideră că Iohannis doreşte "să continue această gherilă politică cu membri Guvernulu și nu va anula întâlnirea":

"Îi va lăsa să vină la Controceni. Apoi, îi împachetează şi îi trimite acasă. Aşa ar trebui să procedeze dacă este consecvent cu el insusui şi continuă aceast război stupid".

Citește și: Iohannis, suspendare ședință CSAT. Teodorovici, surprins de președinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel