Iohannis, întâlnire Toader - Teodorovici. SRS: Îi împachetează şi îi trimite acasă

Descriere foto:

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu a comentat decizia lui Klaus Iohannis de a-i cere Avocatului Poporului să conteste la CCR modul în care a fost adoptată rectificarea bugetară. Urmează să aibă loc o întâlnire între preşedintele României, Tudorel Toader şi Eugen Teodorovici.

"Cred că cel mai bun lucru pe care îl poate face domnul Klaus Iohannis este să anuleze întâlnirea pentru că nu mai are niciun rost. De vreme ce Guvernul a adoptat rectificarea bugetară, iar el s-a adresa inutil Avocatului Poporului, întâlnirea nu-şi mai are rostul", a declarat Sorin Roșca Stănesu, în emisiunea Previziuni, de la Antena 3.

Cât despre faptul că preşedintele ar fi comis un abuz, în momentul în care a suspendat şedinţa CSAt, jurnalistul consideră că Iohannis doreşte "să continue această gherilă politică cu membri Guvernulu și nu va anula întâlnirea":

"Îi va lăsa să vină la Controceni. Apoi, îi împachetează şi îi trimite acasă. Aşa ar trebui să procedeze dacă este consecvent cu el insusui şi continuă aceast război stupid".

Citește și: Iohannis, suspendare ședință CSAT. Teodorovici, surprins de președinte


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26