EXCLUSIV  Iohannis, înaltă trădare. Bolcaș: Ne aflăm în plin Caragiale!

Rodica Mitu / 01 aug 2018 / 14:24 Salveaza PDF Comentarii
Lucian Bolcaș
Descriere foto: Lucian Bolcaș

Conform unui document obținut pe surse de DCNews, Parlamentul României propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare. Lucian Bolcaș consideră că ”ne aflăm în plin Caragiale”.

Documentul, asumat de către lideri social-democrați sub rezerva anonimatului, a fost supus atenției publice de către DCNews.  

Contactat de redactorii DCNews, avocatul Lucian Bolcaș a declarat: "După câte am fost informat acum, acest document este asumat de mai mulți lideri social-democrați sub rezerva anonimatului. Ne aflăm în plin Caragiale, din acest punct de vedere. Asumarea sub rezerva anonimatului este o bizarerie tipic caragielească. O repetăm pe malurile Dunării. În ceea ce privește această idee a folosirii instituției înaltei trădări, trebuie să se raporteze la anumite fapte determinate, nu există înaltă trădare în principiu așa cum și-a imaginat domnul Orban care a făcut un asemenea denunț în ceea ce o privește pe doamna Dăncilă. Trebuie făcută o diferență clară".

"S-ar putea să se găsească asemenea fapte în ceea ce-l privește pe domnul Klaus Werner Iohannis, a cărei politică anti-românească a fost evidentă până în aceste momente. Eu sunt de părere că aceste instituții ale înaltei trădări sunt niște instituții juridice foarte serioase. S-au degradat și valoarea, și importanța, și posibilele consecințe sub imperiul presiunilor politice care se fac", a spus Bolcaș referindu-se la documentul care circulă printre social-democrați.

 

Documentul la care facem referire poate fi consultat accesând link-ul de mai jos.

 

Vezi și: EXCLUSIV Plan eliminare Iohannis. Document explozivTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25