EXCLUSIV  Iohannis, înaltă trădare. Bolcaș: Ne aflăm în plin Caragiale!

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Conform unui document obținut pe surse de DCNews, Parlamentul României propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare. Lucian Bolcaș consideră că ”ne aflăm în plin Caragiale”.

Documentul, asumat de către lideri social-democrați sub rezerva anonimatului, a fost supus atenției publice de către DCNews.  

Contactat de redactorii DCNews, avocatul Lucian Bolcaș a declarat: "După câte am fost informat acum, acest document este asumat de mai mulți lideri social-democrați sub rezerva anonimatului. Ne aflăm în plin Caragiale, din acest punct de vedere. Asumarea sub rezerva anonimatului este o bizarerie tipic caragielească. O repetăm pe malurile Dunării. În ceea ce privește această idee a folosirii instituției înaltei trădări, trebuie să se raporteze la anumite fapte determinate, nu există înaltă trădare în principiu așa cum și-a imaginat domnul Orban care a făcut un asemenea denunț în ceea ce o privește pe doamna Dăncilă. Trebuie făcută o diferență clară".

"S-ar putea să se găsească asemenea fapte în ceea ce-l privește pe domnul Klaus Werner Iohannis, a cărei politică anti-românească a fost evidentă până în aceste momente. Eu sunt de părere că aceste instituții ale înaltei trădări sunt niște instituții juridice foarte serioase. S-au degradat și valoarea, și importanța, și posibilele consecințe sub imperiul presiunilor politice care se fac", a spus Bolcaș referindu-se la documentul care circulă printre social-democrați.

Documentul la care facem referire poate fi consultat accesând link-ul de mai jos.

Vezi și: EXCLUSIV Plan eliminare Iohannis. Document exploziv


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel