Iohannis, în PE. Chris Terheș: E bezna minții!

Preotul Chris Terheș, preşedintele Coaliţiei românilor din SUA, a evaluat intervențiile europarlamentarilor și a președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. El a declarat că dezbaterea la care a participat și Klaus Iohannis a fost de "bezna minții".

"Măi oameni buni, voi îi ascultați pe aia ce discută în Parlamentul European, în prezența lui Iohannis? E de-a dreptul Turnul Babel. Fiecare vorbitor cu nebunia lui. Toți dau indicații cum să se facă în România, cum să se schimbe, cum să lupte aia mai abitir cu corupția, dar până și Juncker însuși recunoaște că nici o altă țara din UE nu a implementat ce s-a implementat în România. Cu toate astea, spune că să-i dăm înainte.

După principiul "pe porc să-l scarpini iar pe prost să-l lauzi", că să lucreze și mai abitir pentru tine, cam asta fac și birocrații de la Bruxelles cu România, când vine vorba despre justiției, anticorupție și restul. Îi înțeleg perfect pe polonezi și unguri, deși nu agreez cu tot ceea ce fac, de ce reacționează așa împotrivă imposturii de la Bruxelles. Ceea ce am văzut acum în Parlamentul European este pur și simplu beznă minții. Păi aia nu pot decide nimic frate, că fiecare e cu placă și sloganele lui", a scris Terheș pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel