Iohannis i-a stârnit curiozitatea lui Dragnea: Și alţi oameni au fost curioşi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu îl interesează prea mult atitudinea şefului statului faţă de alegerile locale din 5 iunie, dar ceea ce i s-a părut curios a fost faptul că acesta a stat foarte mult în cabina de vot. 

'Nu sunt un mare specialist în analiza domnului Iohannis. Unii sunt supăraţi (liberalii - n.r.) că nu i-a susţinut mai mult, alţii sunt supăraţi că s-a implicat mai mult şi din cauza asta au fost taxaţi de români, în special de bucureşteni. Doar ce mi s-a părut mie curios, şi am văzut că şi alţi oameni au fost curioşi, mi s-a părut că a stat foarte mult în cabina de vot când a votat. Am vorbit cu mai mulţi oameni şi unii aveau o părere că ar fi încercat să modifice candidaţii chiar atunci - să-l pună pe Buşoi în locul lui Predoiu - că de aia a stat foarte mult în cabina de vot.

Citește și: Ponta, pentru prima dată de acord cu Băsescu: Iohannis nu va respecta votul 

Sincer, cu destul respect spun: nu ne interesează lucrul acesta, nu mă interesează foarte mult atitudinea preşedintelui Iohannis în legătură cu aceste alegeri locale. Ce fac dumnealor în interior - dl Iohannis cu PNL, ce face PNL - e problema lor. Dacă vor înţelege acest semnal pe care l-au primit de la aceste alegeri locale înseamnă că mai au o şansă politică. Dacă nu vor înţelege, înseamnă că îşi vor continua acest parcurs glorios. PSD are posiblitatea să aibă un prim-ministru politic şi nu va face niciodată alianţă cu PNL', a declarat, într-o conferinţă de presă, Liviu Dragnea, citează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel