Iohannis, greşeală uriaşă la Summitul celor Trei Mări. Chirieac, observaţie cheie

Mihai Ciobanu / 18 sep 2018 / 20:25 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o observaţie cheie cu privire la modul de organizare a Summitului Celor Trei Mări la Bucureşti, referindu-se la faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu a invitat şi Guvernul să ia parte la această întâlnire eminamente economică. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a evidenţiat, în cadrul emisiunii Lilianei Ruse de la România TV, un aspect negativ petrecut în contextul organizării, la Bucureşti, a Summitului Iniţiativa Celor Trei Mări. Bogdan Chirieac a remarcat un fapt inacceptabil, şi anume acela că România a fost singura ţară care nu a avut un reprezentant al Guvernului la o întâlnire atât de importantă. 

"Vi se pare normal ca preşedintele să nu cheme Guvernul la un summit eminamente economic?  Credeţi că acest summit a fost un plus pentru România, credeţi că toţi cei de acolo sunt absurzi, nu au consilieri, nu au ambasade, nu au remarcat că e singura ţară unde nu te-ai văzut cu primul ministru, unde nu a fost la sfânta masă să le vorbească.  În regulă, ministrul Economiei nu cuvântă. Dar vino un secretar de stat deştept să vorbeşti acolo", a comentat Bogdan Chirieac.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26