Iohannis, ședință CSAT suspendată. Chirieac: A blocat România! Trebuie modificată Constituția

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a luat decizia de a suspenda ședința CSAT de marți, 4 septembrie. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația.

Bogdan Chirieac este de părere că Președintele României, Klaus Iohannis, prin decizia de a suspenda ședința CSAT pentru ca Guvernul să vină cu un nou proiect de buget, a blocat România.

Problema este fundamentală și eminamente politică. Decizia Președintelui Iohannis de a suspenda CSAT-ul a blocat România! Sunt o mie de opinii care mai de care mai compentente, unul singur e chemat să stabilească și să hotărăscă: Guvernul României, fiindcă el este izvorât din votul popular. Guvernul își asumă, nimeni altcineva. În momentul acesta, decizia Guvernului este blocată. Este decizia Guvernului și răspunde pentru ea în fața electoratului. Acum când vorbim, România este blocată. Trebuie în mod evident modificată Constituția pentru ca lucrurile acestea să nu se mai întâmple. Obișnuiți cu domnul Băsescu, am crezut că s-au inventat toate porcăriile cu putință, ei bine nu..., a spus Bogdan Chirieac în urma unei intervenții telefonice la Jurnalul de la ora 15.00 de la România TV.

Vezi și: Iohannis, declaraţii proiect de buget. Avizul CSAT, decizie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel