Iohannis, despre acuzele lui Antonescu la adresa sa: Nu mi-a reproşat că l-am trimis în surghiun

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, a vorbit, marți, despre acuzele voalate lansate cu o zi înainte la adresa sa de către Crin Antonescu. Primarul Sibiului a precizat că a avut o discuţie cu fostul lider liberal, iar acesta nu i-a reproşat că l-ar fi trimis în "surghiun" după ce a preluat şefia partidului până la Congresul PNL.

Klaus Iohannis a fost întrebat, la Adevărul Live, despre situaţia din PNL, ca urmare a retragerii lui Crin Antonescu din fruntea partidului şi din poziţia de candidat la prezidenţiale.

Liderului interimar al PNL i s-a relatat faptul că Antonescu a susţinut că Iohannis nu ar fi deloc străin de unele "jocuri" din PNL care ar fi avut scopul de a-l propulsa în fruntea partidului.

"Nu am urmărit declaraţiile, am avut un pic de treabă, dar nu cred că a făcut astfel de afirmaţii. Nu le comentez necitindu-le sau nevăzându-le în direct. Sigur, de multe ori cineva face o afirmaţie care pe urmă este interpretată de cineva, pe urmă răspunde cineva", a reacționat Klaus Iohannis, citat de Mediafax.

Citește și: Antonescu: Iohannis ar fi un premier bun. Președinte, nu știu

Lui Iohannis i s-a precizat că cel care a răspuns reproșurilor lui Antonescu a fost Teodor Atanasiu, liderul PNL Alba.

"Eu zic să nu exagerăm cu interpretările pe interpretări", a precizat edilul Sibiului.

El a fost întrebat, ulterior, dacă a discutat cu fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu.

"Chiar astăzi am discutat. Avem o relaţie foarte bună şi nu mi-a reproşat că l-am trimis în surghiun sau ... e o interpretare excesivă", a răspuns Klaus Iohannis.

Antonescu: Iohannis era în temă cu jocurile din PNL care urmăreau să-l facă președintele partidului

Crin Antonescu a făcut, luni seară, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, o serie de dezvăluiri din culisele PNL care aruncă o nouă lumină asupra retragerii sale. Antonescu spune că liberali precum Ludovic Orban și Teodor Atanasiu, prezenți aproape zilnic la televizor, expuneau un discurs standard: oamenii "din stradă" cer candidatura lui Klaus Iohannis la Președinție și un pas înapoi din partea lui Crin Antonescu. Klaus Iohannis era "în temă" cu placa repetată, spune Antonescu, care precizează că Orban și Atanasiu nu ar fi avut avut acest discurs dacă n-ar fi știut că edilul Sibiului vrea să ajungă la Cotroceni.

Vezi și: Antonescu arată cum jocurile pe axa Iohannis - Orban - Atanasiu au condus la retragerea sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel