Iohannis - Dăncilă, conflict. Guvernul, apărat de la Bruxelles

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Iohannis - Dăncilă, conflict. Guvernul, apărat de la Bruxelles  Europarlamentara PSD Claudia Țapardel îi atrage atenția președintelui Klaus Iohannis. 

Iohannis - Dăncilă, conflict. Guvernul, apărat de la Bruxelles  ”În loc să solicite în mod repetat demiterea Guvernului actual și să dezinformeze publicul cu privire la evoluțiile economiei românești, domnul Iohannis trebuie să-și asume în mod conștient rolul de Președinte și de reprezentant al tuturor românilor și să apere interesele acestora pe plan european. Luând în considerare faptul că pe teritoriul Marii Britanii la momentul actual locuiesc și lucrează legal peste 300.000 de români, Președintele României trebuie să se implice cu adevărat în negocierile cu Marea Britanie și să ofere garanții tuturor cetățenilor noștri care locuiesc pe teritoriul acesteia.” a declarat europarlamentara PSD Claudia Țapardel.

[citeste si]

Declarațiile europarlamentarei vin în contextul în care aceasta a primit un răspuns la scrisoarea deschisă adresată premierului britanic Theresa May. 

VEZI AICI: BREAKING NEWS  Theresa May - Claudia Țapardel, răspuns. Vești pentru toți românii din Marea Britanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel