Iohannis - Băsescu. Ce zice Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului

Rodica Mitu / 20 oct 2018 / 22:05 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului, a vorbit la Antena 3, la emisiunea „Voi cu Voicu”, despre analizarea comportamentului unui politician în funcție de fizionomie.

Întrebată dacă există un politician capabil să facă ceva pentru România, Suada a răspuns astfel: „Personal, nu am stat să analizez toți oamenii politici. Fizionomia președintelui nostru este o fizionomie a unui om bine ancorat, cu o coloană vertebrală. În tradiția chinezească, există o informație.. există o carte numită „Cartea Regelui" și acolo fizionomiștii au creionat chipul unui adevărat conducător și avea anumite trăsături specifice. Adică trebuia să aibă între 1.70 până în 1.80, mai înalt nu. Cum e omul de înalt, așa se va mișca și țara. Vocea președintelui nostru e foarte lentă, la fel de rar se întâmplă și lucrurile".

„Iohannis are o alură de înțelept bătrân. Ar putea să educe tinerii politicieni, să-i învețe ceva", a mai spus Suada Agachi.

„Dacă ne uităm la Traian Băsescu.. cu cât chipul unui președinte are asimetrie pe față, cum este cel al lui Băsescu, oamenii aceștia pot face alegeri pe care ceilalți le află abia după ce le-au făcut", a mai spus ea la Antena 3.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24