Iohannis, ”joc de șah”. Schnecker: Ce s-a întâmplat acum câteva luni

Președintele României
Președintele României

Președintele Klaus Iohannis a decis să amâne schimbarea miniștrilor până după sărbătorile dedicate Centenarului şi Zilei Naţionale de 1 Decembrie. Analistul politic Niels Schnecker a comentat declarația președintelui.

Niels Schnecker este de părere că declarația făcută de Președintele Klaus Iohannis a fost făcută cu scopul de a le răspunde alegătorilor săi și a le arăta faptul că face opoziție Guvernului Dăncilă.

Eu am citit o declarație politică a unui om aflat în opoziție față de puterea actuală, lucru în care el a găsit o modalitate de a își exprima această opoziție. În urmă cu câteva luni, susținătorii săi l-au taxat pentru faptul că a acceptat-o din prima pe Viorica Dăncilă, fără niciun pâs, nu a făcut-o să aștepte nici măcar o zi. Mie mi se pare acum că răspunde practic susținătorilor săi electorali arătând că poate să facă opoziție încetinând procesul de remaniere guvernamentală. Mi s-a părut o mutare de șah în continuarea refuzului pentru numirea  Liei Olguța Vasilescu și a lui Ilan Laufer în calitate de miniștri. Este în continuare un joc de șah., a afirmat Niels Schnecker în cadrul emisiunii lui Lili Ruse, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel