Iohannis, acord cu partidele. Fifor, prima reacție din PSD

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Klaus Iohannis a anuntat ca vrea sa semneze un acord national cu toate partidele, dupa rezultatul votului de la referendumul de pe 26 mai.

"Am văzut declaraţiile preşedintelui. Pot să vă spun că o astfel de decizie o vom discuta în forurile de conducere ale partidului nostru, în CExN de vineri, la ora 11:00. Întâlnirea cu Klaus Iohannis a fost una normală, între PSD, partidul cel mai mare din România, şi preşedintele statului. A fost o discuţie punctuală pe temele anunţate de preşedinte pentru consultări. Doamna premier a arătat deschiderea partidului nostru pentru a pune în aplicare voinţa românilor exprimată la referendum. Aş vrea să repet că nu discutăm despre renunţarea la guvernare, în urma unor alegeri europarlamentare. Noi am mers cu un mesaj clar. Arătăm deschidere faţă de dialog şi asta vom face în perioada următoare", a spus Mihai Fifor, la Antena 3.

Propunerea PSD la întâlnirea cu Klaus Iohannis

"Cea mai consistentă propunere s-a referit la formarea unui grup de lucru coordonat de Marcel Ciolacu, care să se pună de acord în ceea ce priveşte revziuirea Constituţiei. Doamna premier a exprimat clar că ne dorim ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să nu se suprapună pe alegeri, respectând recomandările Comisiei de la Veneţia şi lucrul acesta va fi pus în practică aşa cum am discutat la consultări", a mai spus Mihai Fifor.

Vezi și: Klaus Iohannis, acord național cu partidele. Ce conține pactul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel