Iohannis a SEMNAT. Cine este Alexandra-Maria Bocșe, NOUL consilier de stat. Începe de MÂINE

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul. Cine a fost numit în funcția de consilier de stat.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 31 august a.c., decretul pentru numirea doamnei Alexandra-Maria Bocșe în funcția de consilier de stat (Departamentul Climă și Sustenabilitate) – la data de 1 septembrie 2020", se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale. 

Cine este Alexandra-Maria Bocșe 

Alexandra-Maria Bocşe este cercetător şi coordonator la Centrul European, Universitatea Cambridge din Marea Britanie şi cercetător afiliat la European Centre for Energy and Resource Security (EUCERS), King’s College London. 

A terminat Facultatea de Ştiințe Politice, Universitatea Bucureşti in 2009, a obţinut un MPhil în International Relations la Universitatea Cambridge în anul  2011 şi în prezent este în proces de a finaliza un doctorat la Universitatea Cambridge în Relaţii Internaţionale. 

În ceea ce privește aria sa de interes şi expertiză, vorbim de: Guvernarea Globală şi Regională, Securitatea Globală, Securitatea Energetică, Uniunea Europeană, Europa Centrală şi de Est.

Alexandra-Maria Bocşe a lucrat în domeniul afacerilor internaţionale, afacerilor europene şi politicilor publice acumulată la Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare România, Universitatea Naţiunilor Unite, Parlamentul European (Directoratul pentru Politica Externă şi Comitetul pentru Industrie, Cercetare şi Energie), Ambasada Marii Britanii la Bucureşti şi Ministerul Afacerilor Externe (Departamentul pentru organizarea summitului NATO la Bucureşti) și este membră în mai multe organizații, citează fundatiacaesar.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel