Dezvăluiri Dragomir. Iohannis: 'Am rugat pe cineva să se informeze cine e acest fost angajat al SRI'. Ce a aflat

Joi, 21 septembrie, Klaus Iohannis a spus că aşa-zisele dezvăluiri ale fostului colonel SRI Daniel Dragomir nu afectează credibilitatea vreunei instituţii, deoarece, în cazul acestuia, nivelul de credibilitate este foarte mic.

"Mi se pare o campanie ciudată. Nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancan-uri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituţii, ba chiar când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI, mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale şamd. Nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic", a spus Iohannis, potrivit Agerpres.

Amintim că președintele Comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, că a primit de la fostul ofițer Daniel Dragomir lista cu cele 65 de persoane pe care el le-a indicat pentru a fi audiate, pe aceasta regăsindu-se 11 persoane din presă, 15 din politică, 11 ofițeri și foști ofițeri SRI și 13 oameni de afaceri. "Am primit lista de la domnul Dragomir cu cele 65 de persoane. Structura acestor persoane, așa cum am reușit să o facem noi într-o analiză a comisiei, ar fi următoarea: ofițeri SRI și foști ofițeri SRI — 11 persoane, oameni de afaceri — 13 persoane, persoane din presă — 11, persoane din justiție — 12, persoane din politică — 15, iar din administrație 3 persoane, nu am putut să le catalogăm nici la justiție, nici la oameni de afaceri. Suntem în posesia listei, vom decide să le invităm la audieri pe aceste persoane abia după ce vom parcurge cu domnul Dragomir elementele pe care ni le poate spune", afirmase Manda la Palatul Parlamentului.

[citeste si]

Totodată, amintim că şeful statului se află la New York pentru a participa la Adunarea Generală a ONU.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel