Ioana Oprea: „Restul e poveste", o introducere în lumea misterelor paranormale

Om de televiziune mai bine de 15 ani, Ioana Oprea a debutat recent cu un volum de proză scurtă. „Restul e poveste", lansat alături de editura CORESI, introduce cititorul în lumea misterelor paranormale. Regresie temporală, moarte clinică, adivinație, reîncanare sunt temele parcurse în povestirile descrise în carte.

„Restul e poveste" propune cinci scurte povestiri care pornesc de la experiențe extrasenzoriale autentice, puse în pagină într-o manieră aproape filmică, grație profesiei autoarei (n.r. actriță). Șirul epic urmărește o serie de mesaje și coduri care așteaptă să fie descifrate.

Existenţa unor fenomene sau trăiri pe care mintea refuză să le explice nu poate fi negată, fiecare dintre noi trăieşte, măcar o dată în viaţă, un asemenea moment. Autoarea propune propria percepție asupra experiențelor la limita paranormalului, trăiri autentice îmbrăcate într-o formă epică, iar restul...e poveste.

"Am scris această carte într-o perioadă superbă din viaţa mea, cât timp am fost însărcinată. Am considerat că am timp pentru mine, iar acest timp liber trebuie folosit în mod constructiv. În sufletul meu, cartea este semnată Ioana (Sophie) Oprea, căci fiica mea a luat parte activ la realizarea ei, iar această semnătură este sugestivă pentru starea mea de atunci!" declară autoarea volumului.

Cine este Ioana Oprea

Ioana Oprea a lucrat mai bine de 15 ani la câteva dintre cele mai importante posturi de televiziune naţionale (Tele 7abc, TVR, Kanal D, Romantica, România TV). 

Este absolventă a Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a  Universității  Bucureşti unde a studiat spaniola și a  Facultății de Teatru şi Film din Cadrul Universităţii de Arte Teatrale şi Cinematografice I. L. Caragiale, din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel