Ioana Maria Vlas: Veți afla adevărul, nu mai am mult de trăit

ioana-maria-vlas
ioana-maria-vlas

Ioana Maria Vlas spune că nu mai are mult de trăit, iar toată lumea va afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat la FNI, după ce va muri. În acest sens, spune Vlas, a scris două cărți vor fi publicate post mortem. 

"Am terminat de scris cărțile, dar discutăm despre ele după ce am să decedez prin moarte. Așa am hotărât, să rămână pentru cei care vin după mine. Nu mai am mult de trăit. Nu are legătură diabetul cu asta. M-am săturat, mi-a fost de-ajuns. Am trăit în 74 de ani cât alții în 200. Mi-e de-ajuns! Sunt obosită, efectiv... aștept cu seninătate să mă duc pe altă lume. Mă vedeți pe mine tristă?! Nici vorbă. Eu sunt o persoană foarte pragmatică și extraordinar de pozitivă în tot ceea ce fac, dar efectiv o să fie toate cele...după ce o să mor o să se rezolve tot", a declarat Maria Vlas, potrivit click.ro.

Ioana Maria Vlas fost președinte al SOV Invest, firmă de investiții care a administrat Fondul Național de Investiții. Sub președinția ei, FNI a falimentat în 1999 și a cauzat daune sutelor de mii de investitori.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel