Ioana Constantin, după "glumiţa" lui Voiculescu: Revoltător și inexplicabil!

Ioana Constantin (PMP) a transmis un mesaj dur după ce ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a făcut timp ca să distribuie "glumiţe" pe Facebook.

"Dl. Goe Vlad Voiculescu și-a început ziua de muncă distribuind un sondaj online despre el. Este revoltător și inexplicabil cum un ministru al Sănătății, în plină pandemie, într-o țară cu un sistem de sănătate prăbușit, are timp de glumițe pe Facebook cu sondaje online lansate de televiziuni. Dar nu cunoaște protocoale, ordine din minister, nu merge în teren în țară, nu pricepe nimic din discuțiile cu Ministrul Educației și cu medicii, și-a delegat toate atribuțiile.

Povestea cum că acest domn Goe ar fi vreun erou care lucră cu sistemul este o glumă. Dl. Goe luptă, de fapt, în fiecare zi cu propria incompetență și este obsedat de propria imagine. Reîntoarcerea elevilor la școală trebuie să fie obiectivul principal în această perioadă pentru autorități. Alături de măsuri prin care să readucem la viață HORECA și întreg mediul de afaceri.

În continuare nu se testează suficient, în continuare nu avem suficiente paturi la ATI, în continuare bolnavii care suferă de alte afecțiuni nu au acces rapid la serviciile de sănătate. În continuare avem, cinic, un ministru slab și fără capacitate managerială la Ministerul Sănătății", transmite Ioana Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel