Ioana Constantin: Rusia trebuie complet izolată, iar solidaritatea cu Ucraina trebuie să fie deplină

Sursa foto: Facebook Ioana Constantin
Sursa foto: Facebook Ioana Constantin

Ioana Constantin a transmis un mesaj în contextul începerii războiului în Ucraina.

'Spre dimineață, ceea ce era doar teamă s-a transformat în teroare, în război adevărat. Federația Rusă e și azi la fel de odioasă ca în trecut. Rusia a atacat Ucraina, un stat suveran și rămâne de văzut unde se va opri delirul lui Putin, cu ce pierderi de vieți, cu ce teroare cumplită semănată.

România beneficiază de cea mai înaltă formă de securitate prin apartenența la NATO. Acum înțelegem cu toții cât de important e parteneriatul nostru cu NATO și SUA.

Să ne rugăm pentru oamenii din Ucraina, SUA și UE trebuie să reacționeze dur și sa se asigure că Putin va fi oprit cât mai rapid. Rusia trebuie complet izolată, iar solidaritatea cu Ucraina trebuie să fie deplină. #WEARENATO', a scris Ioana Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Ioana Constantin: Ucraina, ca orice alt stat suveran, are dreptul să își aleagă propria cale, inclusiv apartența la NATO

'Apartenența la NATO dă României cea mai înaltă garanție de securitate și libertate. Vedem acum atacul odios al Federației Ruse asupra unei națiuni suverane, delirul unui dictator care modifică și harta lumii, dar și destinul unor oameni nevinovați. 

Ucraina, ca orice alt stat suveran, are dreptul să își aleagă propria cale, inclusiv apartența la NATO. 

SUA și Uniunea Europeană trebuie să impună sancțiuni dure, solidaritatea cu Ucraina și cu toate statele unde Federația Rusă exercită presiune trebuie să fie puternică. 

Delirul din discursul lui Putin arată că agresiunea Federației Ruse nu se va opri și că nici ieri, nici azi, nici mâine între Rusia și valori precum libertatea, democrația, adevărul nu există nicio legătură. 

Și România trebuie să lupte activ pentru a descuraja propaganda rusă dusă în România, în ultimul an inclusiv de actori politici, demnitari ai statului român.', a transmis Ioana Constantin.

Citește și: Ioana Constantin, critici la adresa AUR: Cum am ajuns să avem astfel de personaje? Cât de folositoare sunt Rusiei?

Ioana Constantin a transmis un mesaj în care i-a criticat pe cei din AUR.

"Ce dezordine aduce această matrioska AUR în România. Călin Georgescu, fan al lui Putin, declară că România incită prin scutul de la Deveselu, iar Simion are niște derapaje odioase în Parlament. Să nu mai vorbim de alte creații ale AUR - cum e senatoarea Șoșoacă. Cum am ajuns să avem în România astfel de personaje este întrebarea. Dar mai ales cât de folositoare sunt Rusiei azi? Cine atacă azi NATO și apartența României la NATO atacă cea mai înaltă formă de securitate pe care o are România", a scris Ioana Constantin pe Facebook. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel