Ioana Constantin (PMP), vești din R. Moldova: 40%-50% dintre cetățeni doresc unirea. Propaganda vine de la Moscova

Sursa foto: Facebook Ioana Constantin
Sursa foto: Facebook Ioana Constantin

Ioana Constantin (PMP) a oferit noi informații privind situația Republicii Moldova, în acest moment.

"Două vești bune pentru R. Moldova: 

-40%-50% dintre cetățeni doresc unirea, conform ultimelor sondaje publicate zilele acestea dincolo de Prut;

- 600 de milioane de euro au fost aprobați de Comisia Europeană pentru R. Moldova pentru următorii 3 ani, pentru relansare economică. 

Drumul R. Moldova este numai alături de România și Uniunea Europeană. Faptele vin dinspre Romania și Europa, propaganda vine de la Moscova. Am mai spus-o: alegerile anticipate din 11 Iulie reprezintă un culoar extraodinar pentru R. Moldova, dacă cetățenii vor trimite în Parlament o majoritate pro-europeană care să dea un Guvern pro-european capabil să aducă investiții și bunăstare.

Iar soluția unionistă, pro-europeană, pro - NATO o reprezintă PUN, partidul unionist din R. Moldova care va fi un partener serios si corect într-o construcție guvernamentală pro-europeană. Socialismul înseamnă faliment, corupția înseamnă sărăcie. Propaganda Rusiei a făcut suficient rău în R. Moldova, iar politicienii corupți și lași care au stat în lesa Rusiei și au prăduit R. Moldova trebuie să devină minoritatea", a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Comisia Europeană, ajutor de 600 de milioane de euro

Comisia Europeană a anunţat, astăzi, că va ajuta Republica Moldova cu un fond de redresare de 600 de milioane de euro în granturi şi investiţii. 

"Finanţarea va fi mobilizată pe următorii trei ani pentru a promova investiţii pentru o revenire sustenabilă după criza COVID-19 din această ţară", a anunţat Comisia Europeană într-un comunicat de presă. 

"Republica Moldova se află la o răscruce de drumuri. Planul de Redresare al Uniunii Europene constituie un efort fără precedent pentru a ajuta această ţară să îşi revină, dar şi să aibă o agendă de reforme ambiţioase, în interesul cetăţenilor. Nu în ultimul rând, planul arată cât de puternică este alianţa noastră, dar şi solidaritatea în lupta împotriva efectelor pandemiei", a declarat Ursula Von Der Leyen, preşedintele Comisiei Europene. 

Vezi și: Influența Rusiei asupra tinerilor din Republica Moldova. Guțu, PUN: Nu știu că suntem români, că vorbim limba română. Acum e târziu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel