Ioana Constantin (PMP): De fapt, niciun partid parlamentar nu vrea oficial la guvernare

Foto: Facebook Ioana Constantin
Foto: Facebook Ioana Constantin

Ioana Constantin (PMP) este de părere că, de fapt, "niciun partid parlamentar nu vrea oficial la guvernare".

"De fapt, niciun partid parlamentar nu vrea oficial la guvernare", a scris Ioana Constantin luni, pe Facebook.

Ioana Constantin mai crede că "nimeni nu vrea să deconteze electoral criza economică gravă care a început, nimeni nu vrea să deconteze falimentul sistemului de sănătate și nici restricțiile lipsite de consecvență."

În schimb, consideră Ioana Constantin, "vor toți să fie în linia a doua, dar conectați la bani, că tot ar trebui să vină și banii din PNRR."

"Să nu mire pe nimeni dacă după moțiune ne vor servi vreun “guvern de specialiști” care să deconteze oficial, iar în linia a doua să aibă toată lumea secretari de stat, șefi de agenții etc. Avem un Parlament cu peste 800.000 de voturi redistribuite, cu parlamentari ajunși acolo accidental si din pixul șefilor de partid. Nimeni nu își asumă nimic. Când n-ai oameni de stat…", a mai scris Ioana Constantin pe Facebook.

VEZI ȘI: Ioana Constantin: Ard oameni de vii în spitale în țara care nu are nici paturi în spitale pentru marii arși

Zilele trecute, Ioana Constantin (PMP) a transmis un mesaj după tragedia de la Constanța. 

"Condoleanțe familiilor pacienților nevinovați care au decedat la Constanța.

Sunt tulburătoare imaginile cu pacienții care ieșeau pe geam, încercând să se salveze.

Ard oameni de vii în spitale în țara care nu are nici paturi în spitale pentru marii arși. Ard oameni de vii de ani întregi și nu avem capacitatea să vindecăm sistemul ăsta de sănătate în care subfinanțarea, politizarea excesivă, jaful, managementul neperformant ucid. Toată societatea e pe baze șubrede, sare totul la propriu în aer. Iarna, în spitale, nu doar suprasolicitarea secțiilor e problema, ci și lipsa încălzirii și improvizarea diverselor surse alternative de încălzire, iar aici vina merge si mai mult către autoritățile locale.

În Constanța, s-au cumpărat recent 400 de coșuri de gunoi cu 1,2 milioane de lei. Exact genul de investiție ca la cartea de rețete de aruncat pe geam banii oamenilor. De spitale cui să-i pese?!

Suntem într-un moment în care fie pricepem că avem de infuzat bani în investiții, fie vom muri cu zile. Doar că nu mai avem oameni de stat. Nu mai avem oameni de stat capabili, curajoși. Avem niște paiațe care se împiedică în ațe, niște paiațe cu pălării prea mari și furate de aburii puterii.", a scris Ioana Constantin. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel