Ioana Constantin o critică dur pe Clotilde Armand: "Aţi distrus întreg sectorul. Ruşine fără margini!"

Foto ilustraţie gunoi Sector 1 - Facebook Laura Georgiana Cioba
Foto ilustraţie gunoi Sector 1 - Facebook Laura Georgiana Cioba

Ioana Constantin (PMP) o critică dur pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pentru situaţia dezastruoasă în care a ajuns sectorul. 

"Ca la Paris? Cu gunoi, șobolani și gândaci, Clotilde! Ați găsit între timp rețeta să schimbați “mafioții” între ei?

Ați distrus întreg sectorul. Managementul slab, incapacitatea de a renegocia contractul au distrus cel mai bogat sector al Capitalei. Un focar de infecție incredibil. Nu există scuze când pui în pericol sănătatea oamenilor! Când oamenii se luptă cu gândacii peste tot, administratorii de bloc fac dezinsectie si deratizare continuu, fără rezultat. Când pe stradă sunt șobolani morți și gunoi peste tot, pe trotuare, pe arterele principale, în spatele blocurilor. O Rușine fără margini care nu are nicio scuză!", a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Armand a pierdut un proces cu Romprest 

Joi dimineață, Tribunalul București a stabilit că este nefondată cererea de judecată pornită de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, împotriva companiei Romprest, potrivit Antena 3. Este o primă bătălie pe care compania o câștigă în fața Primăriei Sectorului 1. 

Așadar, instanța a decis că prețurile practicate de Romprest în perioada 2016-2019 în relația cu Primăria au fost corecte.

Amintim că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat, recent, că a convenit cu primarii din Capitală să înfiinţeze cât mai repede Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor Bucureşti.

„Am organizat la Primăria Sectorului 1 o întâlnire cu: ministrul Mediului, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Mediu, Comisarul General al Gărzii Naţionale de Mediu, Prefectul Municipiului Bucureşti, Primarul General al Municipiului Bucureşti şi toţi primarii de sector din Capitală pentru a rezolva situaţia critică a deşeurilor. Am convenit să înfiinţăm cât mai repede Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor Bucureşti. În cadrul asociaţiei ne propunem demararea de urgenţă a proiectelor de înfiinţare a unui nou depozit ecologic pentru deşeuri nepericuloase ce va deservi Bucureştiului, precum şi a unor staţii de tratare a deşeurilor. În acest moment Capitala nu prea mai are unde să arunce gunoiul, pentru că principala groapă de gunoi a fost închisă", a precizat Clotilde Armand. „Criza din Sectorul 1 se poate repeta oricând în alte sectoare şi nu cred că îşi doreşte nimeni asta”, a adăugat Clotilde Armand.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel