Ioana Constantin, acţiune umanitară în Teleorman, în Vinerea Mare

Foto Facebook Ioana Constantin
Foto Facebook Ioana Constantin

Ioana Constantin (PMP) a participat la o acţiune umanitară, în Vinerea Mare, în judeţul Teleorman. 

"În Vinerea Mare, în Teleorman. Să fim generoși, credința și speranța rămân. M-am bucurat enorm să fiu alături de două familii în nevoie din Teleorman, împreună cu colegii mei din PMP din consiliile locale Troianu (Laurențiu Lupu) și Mârzănești (Iulian Maziliu), cărora le mulțumesc pentru implicarea continuă în comunitățile lor.

La Troianu, Florina e mamă singură și își creste impecabil cele trei fetițe. Îngrijite, cu o masă plină de cărți, merg la școală și grădiniță, iar mama lor merge la muncă cu ziua. Iar la Mârzănești, lângă o groapă de gunoi teribilă, într-o casă de chirpici, am întâlnit 3 frați cu atât de multă dorință să se desprindă din sărăcie. Educația și credința sunt și trebuie să rămână repere. Sunt singurele care țin acești copii pe un drum corect.

Îi mulțumesc mult și Doiniței Dobre că am putut aduce și primi azi bucurie împreună. Și am încredere că împreună cu colegii noștri din consiliile locale putem face mai mult pentru acești copii. Să aveți sărbători Binecuvântate, cu lumină și dăruiți cât mai mult în această perioadă și în fiecare zi! Sărbătorile înseamnă bucurie, credință, speranță, generozitate", transmite Ioana Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel