Ioana Băsescu, notarul agreat pentru vânzarea apartamentelor din Asmita Gardens

ioana_basescu_463a9ed830
ioana_basescu_463a9ed830

Asmita Gardens care are 800 de apartamente a intrat în insolvență, după ce Alpha Bank a cerut și a obținut acest lucru în instanță. Acum se  încearcă valoroficarea locuinţelor prin vânzarea la bucată, Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, fiind notarul agreat de firma Euro Insol, administratorul judiciar al Asmita Gardens.

Contractul de vânzare de săptămâna trecută al apartamentului de două camere din Asmita Gardens, cumpărat de şeful diviziei de imobiliare al casei de avocatură Salans România, a fost parafat de fiica preşedintelui Ioana Băsescu. Bogdan Papandopol de la Salans a cumpărat un apartament de 100 mp la preţul de 117.000 de euro plus TVA.

Întrebat de Money.ro, dacă preţul de vânzare anunţat săptămâna trecută este cel real, Remus Borza, administratorul judiciar al Asmita Gardens, a răspuns că actul de vânzare-cumpărare este autentic, semnat la notar şi că poate fi pus la dispoziţia celor care contestă acest lucru.

Contractele sunt autentice, semnate la notar. Noi lucrăm cu biroul notarial al Ioanei Băsescu. Fiecare avocat, administrator, poate lucra cu ce avocat doreşte. Noi agreăm acest birou. De la caz la caz, dacă clientul va dori un alt notar, îşi poate aduce un altul", a declarat Remus Borza.

Contactată de Money.ro, Ioana Băsescu nu a dorit să ne ofere nici o informaţie, spunând că aceste contracte sunt confidenţiale. În luna mai a acestui an, presa relata despre faptul că BRD agreează doi notari pentru dosarele de Prima Casă, dintre care unul este Ioana Băsescu.

Citește și:

Ioana Băsescu va pune sigiliul notarial pe actele pentru Prima Casă – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel