Ioan Niculae rămâne în închisoare. Instanţa i-a respins eliberarea condiţionată

Ioan Niculae nu a scăpat de închisoare. Tribunalul Dâmbovița a respins, vineri, cererea de eliberare condiționată a omului de afaceri, condamnat la doi ani și șase luni de închisoare în dosarul "Mită la PSD".

Ioan Niculae a fost adus, vineri, în faţa instanţei la termenul de eliberare condiţionată. El a profitat de ocazie şi şi-a cerut scuze pentru ieșirea nervoasă de la termenul anterior, când la amânarea pronunțării unei decizii privind eliberarea condiționată a spus mai bine mă condamnați pe viață.

El a mai spus că nu a creat nicio problemă în penitenciar şi că nu a fost implicat în niciun incident.

Avocatul lui Niculae a precizat că au fost îndeplinite ireproșabil criteriile eliberării condiționate, lucru ce reiese din concluziile comisiei de liberare condiționată. Tot avocatul lui Ioan Niculae a afirmat că a fost îndeplinită fracția de pedeapsă, susținând că a executat 385 de zile. Niculae a scris în închisoare cinci cărți, care i-au adus o scurtare a pedepsei cu 150 de zile, iar 21 de zile le-a câștigat ca urmare a muncii prestate în penitenciar.

A executat minimul de fracție și prin excluderea celor 150 de zile aferente scrierii lucrărilor științifice, a precizat avocatul lui Ioan Niculae.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel