Ioan Niculae, chef mostru pe plajă. Vlad Petreanu: Gherțoismul transcende bogăția

Un chef monstru dat în cinstea miliardarului Ioan Niculae a deranjat sute de turiști aflați în stațiunea Venus, în noaptea de miercuri spre joi.

Cheful a fost organizat de Ioan Niculae cu ocazia zilei sale de naștere. Sute de familii de turiști, multe cu copii au fost afectate de eveniment.

Lăutarii prezenți la sărbătoarea miliardarului au folosit stații de amplificare, fapt pentru care muzica s-a auzit la sute de metri distanță.

Deși au existat mai multe pângeri, jurnalistul Vlad Petreanu precizează că poliția nu a luat nicio măsură.

”Era petrecerea lui Ioan Niculae, patronul hotelului Inter – nu o zi onomastică, așa cum mi s-a spus în prima fază, ci chiar ziua lui de naștere, pe care ar fi sărbătorit-o în parcare, printre blocuri, dacă n-ar fi fost miliardar și proprietar de hotel cu plajă adiacentă.

Vedeți? Gherțoismul transcende bogăția. Mititei fripți pe balcon, nunți în parcare, botezuri care blochează intersecțiile, chefuri care țin treaz tot cartierul, care-i diferența?

Ce naivitate din partea mea, să mă mir că n-a venit Poliția Locală să investigheze reclamația”, scrie Vlad Petreanu pe blogul personal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel