Ioan Mircea Pașcu, PE, celor care critică votul în cazul Ponta: Constituția dă dreptul Parlamentului...

Pentru cei care critică votul din Parlament privind cererea DNA de începere a urmăririi penale a premierului Victor Ponta, europarlamentarul Mircea Ionescu Pașcu, vicepreședinte al Parlamentului European, transmite câteva clarificări.

"Constitutia da dreptul Parlamentului sa aprobe sau nu solicitarea de arestare a unui membru de-al sau! Totul este clar si legal! Numai ca reprezentanții altor instituții din sistemul separației puterilor critica votul Parlamentului si sar in sus de-un cot când sunt cumva criticati!? Dacă vrei sa fii respectat, începe prin a respecta pe ceilalți!
Apoi, oameni cu schelete in dulap de abia ii pot inchide ușile, sunt foarte critici - exact pe tema scheletelor - reale sau nu, nici nu mai contează - din dulapurile altora. Fără nici cea mai mică urma de rusine, fără sa clipească! Romanii sunt așa pur si simplu scuipați in fata! Sa ridice piatra doar cei ce sunt neprihăniți, nu cei ce sunt si mai abitir plini de păcate!", a scris, miercuri, pe contul său de socializare, europarlamentarul PSD, Ioan Mircea Pașcu, fost ministru al Apărării în perioada 2000-2004.

Ulterior, europarlamentarul social-democrat a revenit cu o nouă postare pe Facebook, precizând: "Cred ca trebuie sa facem o clarificare: solicitarea ca Victor Ponta sa își dea demisia este in primul rând politica, iar acuzațiile juridice sunt mijlocul prin intermediul cărora se încearcă atingerea obiectivului politic! Ca atare, solicitarea ca Victor Ponta sa își dea demisia, chipurile, ca sa se poată apăra in Justitie este aceeași Marie cu alta pălărie: dacă demisionează, obiectivul politic al liberalilor va fi atins, iar restul nu mai contează!".

Radu Tudor, remarcă tristă la adresa unui lider PNL

De asemenea, fostul ministru al Apărării le transmite celor nemulțumiți de decizia Parlamentului în cazul Victor Ponta că pot contesta la CCR.  

Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale a premierului Victor Ponta cu 231 de voturi pentru și 120 împotrivă.

Cozmin Gușă: Adrian Năstase, mai pensionar decât Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel