Ioan Burculeţ, astrolog, mesajul care a șocat. Ce s-a întâmplat după previziune

Facebook / Ioan Burculeț
Facebook / Ioan Burculeț

„De ziua armatei un incident din partea opiniei publice și latura politicului în România o va lua pe "arătură", a scris pe Facebook joi dimineață Ioan Burculeț, specialist în astrologie, fiind cel care a prevăzut numeroase arestări neaşteptate, inclusiv cele ale Elenei Udrea şi Alinei Bica. Ulterior, în cadrul zilei de joi, de Ziua Armatei, un avion care venea de la Kutaisi și se îndrepta spre Varșovia a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, după o alertă cu bombă la bord.  

 

Mesajul lui Ioan Burculeț

„Așa ca de lună plină în semnul zodiacal Taur, efectele vor fi resimțite în weekend.... și vor fi vizibile! Autocarul care va fi implicat astăzi (n.r. ieri) într-un incident rutier și va fi cu români, știu că va șoca opinia publică, însă numărul victimelor nu va fi atât de mare... și dacă mă gândesc cum va arde o clădire de patrimoniu ca o torța știu că după cele 24 de ore mulți se vor mira! Mișcarea seismică de 3,7 grade nici o mai pun la socoteală! De ziua armatei un incident din partea opiniei publice și latura politicului în România o va lua pe "arătură". Toate acestea și nu numai fenomenul de lună plină în constelația Taur le va declanșa", scrisese, pe contul de Facebook, Ioan Burculeț.

Joi după-amiază, un avion al companiei WizzAir care venea de la Kutaisi, Georgia, și se îndrepta spre Varșovia a efectuat o aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni din București, după o alertă cu bombă la bord. După verificări, s-a dovedit că alarma a fost falsă. Cei 173 de pasageri care se aflau la bord şi-au continuat cursa către Varşovia.

„Evenimentele continuă până după weekend”

Ulterior, acesta a distribuit pe Facebook un material intitulat Un turc din Stejaru a ameninţat că se arunca în aer cu tot cu copii, postând și următorul mesaj: „Nu întâmplător s-au întâlnit aseară Luna cu Uranus și s-au declanșat efectele bruște ale lui Uranus care au avut loc odată cu apogeul lunii pline în constelația Taur, pentru că simbolistica lui printre altele conform definițiilor astrologiei: explozibil, explozie, incidente de genul, bizzar, brusc, foc, neuronii, sinapsele, accidentele cerebrale și cardiovascular, pana de curent, scurtcircuitele, parte electrică, aviația, împușcăturile s a m d. Avionul cu "bombă", alertă și cazul cu turcu' că se aruncă în aer... evenimentele de genu' continuă până după weekend!”

Vezi și: Ioan Burculeţ, astrolog: Va ȘOCA. Mișcarea seismică nici nu o mai pun la socoteală!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel