Ioan Bondrea, reales rector al Universității Lucian Blaga din Sibiu

Profesorul Ioan Bondrea a fost reales rector al Universității "Lucian Blaga" din Sibiu, cu o majoritate de 474 de voturi, din 558 de voturi exprimate, potrivit unui comunicat de presă.

Prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității 'Lucian Blaga', participă la festivitatea de deschidere oficială a noului an universitar 2015 — 2016, la Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu

"Votul de astăzi dovedește că o mare parte din comunitatea academică dorește să continuăm împreună proiectele pe care le-am început în mandatul actual dar în același timp ne obligă să fim onești, transparenți și să oferim încredere și siguranță întregii comunități. Doresc să mulțumesc tuturor colegilor și studenților pentru faptul că au dat un vot de încredere programului meu și au spus că împreună trebuie să continuăm consolidarea Universității "Lucian Blaga" din Sibiu. (...) Vă mulțumesc și vă asigur că singura mea opțiune este binele universității, voi fi rectorul asteptat si pentru cei care m-au votat si pentru cei care nu m-au votat !', le-a transmis Ioan Bondrea membrilor comunității academice a ULBS.

[citeste si]

Ședința pentru validarea mandatului de rector va avea loc în cadrul ședinței Senatului ULBS din 29 februarie, dată la care va fi ales și noul președinte al Senatului Universității "Lucian Blaga" din Sibiu.

Ioan Bondrea se află la cel de al doilea mandat de rector al ULBS, iar la aceste alegeri nu a avut contracandidat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel