Invitații la un botez au fost ameninţaţi cu pistolul. Două persoane reţinute de poliţişti

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Botez cu surprize într-o localitate din Buzău. 

Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii buzoieni în urma unui conflict izbucnit la un botez desfăşurat sâmbătă seară în localitatea Verneşti, unul dintre aceştia fiind bănuit că ar fi ameninţat cu un pistol participanţii la acest eveniment, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, scrie Agerpres. 

S-a deschis un dosar penal



Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, loviri sau alte violente şi ameninţare, cei doi tineri urmând să fie prezentaţi Parchetului.

"În data de 26 iunie a.c., în jurul orei 22:00, Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Buzău a fost sesizat de către un bărbat în vârstă de 29 de ani din Verneşti, prin apel 112, cu privire la faptul că în cadrul unui botez desfăşurat la un imobil de pe raza localităţii Verneşti are loc un conflict între mai multe persoane, iar unul dintre participanţi ar fi ameninţat persoanele folosind un pistol.

Forțe sporite de intervenție, trimise la fața locului

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţişti şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale care au acţionat cu operativitate, au aplanat conflictul, au identificat şi imobilizat persoanele implicate. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în timp ce se aflau la o petrecere de botez ar fi izbucnit un conflict spontan între doi invitaţi şi membri ai familiei organizatoare, iar unul dintre invitaţi, un minor în vârstă de 17 ani, din Stâlpu, ar fi ameninţat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft. Ulterior minorul ar fi fost agresat de către un tânăr în vârstă de 28 de ani din Verneşti. Faţă de cei doi s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului", precizează reprezentanţii IJP Buzău.                                                                                                                                                                                                    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel