"Invitație la Fair-Play" din partea Jandarmeriei la amicalul Dinamo - FC Barcelona

Amicalul Dinamo - FC Barcelona oferă ocazia perfectă pentru o campanie împotriva violențelor la jocurile și competițiile sportive. Acțiunea va fi demarată de Jandarmeria Capitalei conform unui comunicat remis, miercuri, agenţiei Mediafax

Campania se va materializa cu afișarea unui banner și lansarea unui spot video cu ocazia partidei care se va disputa sâmbătă, pe Arena Națională din Capitală, începând cu ora 20.15.

Această campanie are ca scop promovarea valorilor sportive, în special în rândul tinerilor suporteri, prevenirea actelor de huliganism, precum și creșterea gradului de siguranță al spectatorilor pe arenele sportive.

Este greu de crezut că "ultrașii" vor împărtăși ideile expuse de forțele de ordine. Conflictul dintre cele două părți a devenit un lucru obișnuit pe orice stadion din lume. Devotamentul față de echipa favorită primează în fața oricăror alte convingeri, astfel că inițiativa Jandarmeriei se poate transforma într-un eșec.

 Acțiunea Jandarmeriei pare una bine bine întemeiată, totul spre o desfășurare corespunzătoare a activității sportive. Fără susținerea adevăraților suporteri, cei care transformă fotbalul într-un spectacol, campania poate rămâne fără ecou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel