Investiții în Gara de Nord din Capitală

Sucursala Regională CF Bucureşti continuă programul de întreţinere şi reparaţii curente la infrastructura feroviară în zona Gării de Nord, iar în cursul nopţii de 22/23 mai şi 23/24 mai 2019 se va desfăşura cea de-a II-a etapă a lucrărilor de înlocuire aparate de cale şi buraj mecanizat, informează miercuri CFR SA.

Lucrările, executate în regie proprie, cu personal şi utilaje de specialitate, se vor derula în intervalul orar 21:00 - 5:00, astfel încât să fie asigurate condiţiile optime de circulaţie, cu implicaţii reduse în graficul orar al trenurilor care sosesc şi pleacă în/din Gara de Nord.

"Programul de întreţinere şi reparaţii curente la aparatele de cale are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie, prin ridicarea restricţiilor de viteză şi creşterea gradului de siguranţă a traficului, la intrarea şi ieşirea în/din staţia Bucureşti Nord", afirmă CFR SA, într-un comunicat postat pe pagina proprie de Facebook.

Lucrările ce se vor executa presupun înlocuirea aparatelor de cale, buraj mecanizat cu maşini grele de cale, restabilirea completă a calităţilor drenante ale pietrei sparte, refacerea omogenităţii şi elasticităţii stratului de piatră spartă şi eliminarea materialelor uzate din componenţa căii adiacentă aparatelor de cale înlocuite. Scopul este îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie, prin ridicarea restricţiilor de viteză pe aparatele de cale şi creşterea gradului de siguranţă.

Compania va executa aceste lucrări din fonduri proprii. 

Vezi și: Lucrări de înlocuire a aparatelor de cale şi buraj mecanizat în Gara de Nord, începând de miercuri noaptea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel