EXCLUSIV  Investiţii BLOCATE. Dan Tudorache: Ne şantajează! Parlamentul să modifice legea!

Dan Tudorache
Dan Tudorache

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, afirmă că Parlamentul ar trebui să modifice legislaţia privind achiziţiile publice. 

Într-un interviu acordat DC News TV, Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat că legea achiziţiilor publice ar trebui modificată în aşa fel încât licitaţiile să nu mai dureze atât de mult timp. Edilul a atras atenţia asupra acestui subiect plecând de la faptul că licitaţia pentru reabilitrea Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu se află în curs de desfăşurare de aproape un an. 

"Teatrul de Vară din Parcul Bazilescu e la noi deja. L-am luat de mai puţin de un an. Este în procedură de licitaţie, toată zona este una protejată, iar autorizaţia de construcţie/reparaţie este emisă de Primăria Capitalei.

Aşa e la noi; o licitaţie durează între nouă luni şi un an.  Dacă nu le modifică... cred că acesta ar fi rolul Parlamentului. Trebuie modificată legislaţia, pentru ca să ne putem dezvolta într-un ritm rapid. De ce trebuie să stai un an după licitaţie? Poţi să o faci şi în două luni. Dacă cineva te contestă, o poate face şi în două-trei luni, nu trebuie să stai un an de zile. Acum fiecare contestă şi după aia vine la tine: ‚dacă nu mă bagi şi pe mine în această lucrare te mai contest o dată’. Efectiv te şantajează. Nu merge, nici chiar aşa!", a declarat primarul Tudorache.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel