Investiție de un milion de euro pentru echiparea Spitalului de Recuperare Borşa

Ministerul Sănătăţii a alocat Spitalului de Recuperare Borşa suma de un milion de euro pentru achiziţionarea de aparatură şi instrumentar medical, a anunţat, marţi seara, primarul oraşului Borşa, Sorin Timiş.

"Spitalul de Recuperare din oraş a primit o finanţare de 1.000.000 (un milion) de euro de la Ministerul Sănătăţii. Deşi ar fi nevoie şi de investiţii în infrastructură, banii vor fi utilizaţi cu un scop precis: achiziţionarea de instrumentar şi aparatură medicală. Sănătatea borşenilor este pe drumul cel bun", a scris Sorin Timiş într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, în categoria aparaturii medicale care urmează a fi achiziţionată se află un echipament laser de mare putere şi o gamă variată de instrumentar chirurgical.

Primarul menţionează că Spitalul de Recuperare Borşa este unul dintre cele mai mari spitale de recuperare din nordul României şi este specializat în tratamente şi proceduri naturale de recuperare neuromotorie a funcţiilor, având în dotare o bază de recuperare cu dotări moderne, operate de personal înalt specializat.

Unitatea medicală din Borşa este în directa subordonare a Ministerului Sănătăţii şi a beneficiat puţin în ultimii ani de bani pentru investiţii, deşi deserveşte o populaţie de aproximativ 50.000 de persoane.

Vezi și: Boala Fabry. Peste 40 de pacienți diagnosticați în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel