Franța: Învățătoare ÎNJUNGHIATĂ de mama unei eleve, în fața copiilor

Caz șocant în Franța! O învățătoare a fost înjunghiată mortal de mama unei eleve. Tragedia s-a petrecut în localitatea franceză Albi, la începerea orelor de la şcoala primară Edouard Herriot, unde învaţă 284 de copii, anunță Le Figaro.

VEZI ȘI: E o RUȘINE NAȚIONALĂ! Expoziția care a stârnit revoltă la Muzeul Țăranului

În această dimineaţă, o mamă a venit la şcoală înarmată cu un cuţit şi a înjunghiat-o pe învăţătoare în faţa copiilor, din motive pe care urmează să le clarifice ancheta care va urma", a declarat un corespondent AFP.

Imediat după ce a înjunghiat învățătoarea, femeia care a făcut oribila faptă a fugit de la fața locului. Ulterior, aceasta a fost prinsă în apropierea școlii. Până la ora actuală, nu se știe motivul pentru care femeia a făcut un asemenea gest. 

Ministrul Educației, Benoit Hamon, și-a exprimat condoleanțele, spunând că este șocat de faptele petrecute la școala din Albi: "Este șocant ce s-a întâmplat. Această drama confirmă necesitatea de a lupta contra violenței în școli și în apropierea lor", mai scrie Le Figaro.

Francois Hollande și-a exprimat consternarea


Francois Hollande și-a exprimat regretul în fața tragediei care a șocat întreaga țară. La nivelul școlii din Albi s-a alcătuit o celulă de criză, iar psihologii încearcă să-i ajute pe copiii care au asistat la oribila scenă.

De asemenea, Manuel Valls a zis: "Întreaga comunitate școlară este în doliu astăzi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel