Urmărește emisiunea live


Inundații devastatoare. Peste 20 de persoane au murit

Douăzeci şi una de persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor şi ploilor puternice aduse de ciclonul Titli în statul Odisha, din estul Indiei.

Decesele au fost raportate în districtele Gajapati, Nayagarh, Kandhamal, Cuttack, Keonjhar şi Angul începând de joi, atunci când ciclonul a atins uscatul în acest stat.

"Gajapati a fost cel mai afectat district, aici fiind raportate 15 decese. Douăsprezece dintre victime au murit în urma unei avalanşe de pietre care a lovit ascunzătoarea în care se aflau", a informat un oficial local.

Avalanşa de pietre s-a produs în apropierea satului Baraghara, din districtul Gajapati, după ce un grup de 22 de persoane s-a adăpostit într-o peşteră din apropierea unei coline pentru a scăpa de furia ciclonului. Alte patru persoane sunt date dispărute.

"Două decese au fost raportate la Nayagarh şi câte unul în districtele Kandhamal, Cuttack, Keonjhar şi Angul", a adăugat oficialul.

Ciclonul Titli a lovit Odisha şi statul învecinat Andhra Pradesh joi, înainte de a fi retrogradat la categoria "depresiune puternică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel