Întrevedere Putin-Le Pen: PROMISIUNE pentru liderul de la Kremlin

Șefa extremei-drepte din Franța, Marine Le Pen, a declarat după ce s-a întâlnit la Kremlin cu președintele rus Vladimir Putin, că, dacă va ajunge șefă a statului, va face tot posibilul pentru a ridica sancțiunile impuse Rusiei după criza generată în Ucraina, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Într-o discuție cu presa la un hotel din Moscova, ea a mai spus că nu a discutat cu Putin despre un eventual sprijin financiar pentru partidul său, Frontul Național (FN), și că scopul vizitei în Rusia nu a fost să își sporească șansele în alegerile prezidențiale din Franța din aprilie și mai.

La întâlnirea celor doi de la Kremlin, Vladimir Putin i-a dat asigurări președintei FN că Rusia nu are intenția de a se implica în scrutinul prezidențial din Franța, conform agențiilor de presă ruse.

"Nu vrem în niciun caz să influențăm evenimentele viitoare, dar ne rezervăm dreptul de a comunica cu reprezentanții tuturor forțelor politice ale țării, așa cum fac și partenerii noștri europeni sau SUA", a declarat liderul de la Kremlin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel