Întrevedere Macron-Putin: O astfel de acțiune va atrage REPRESALII imediate

Folosirea armelor chimice în Siria va atrage după sine o lovitură a Franţei și represalii imediate, a susținut Emmanuel Macon la o întrevedere cu Vladimir Putin.

Cei doi preşedinţi s-au întâlnit la Versailles şi au recunoscut că discuţiile au fost sincere şi directe, iar punctele comune - destul de puţine. Discuţiile dintre Emmanuel Macron şi Vladimir Putin au avut loc la Palatul Versaiiles.

Printre subiectele abordate au fost conflictele din Ucraina şi Siria, prilej pentru Emmanuel Macron să anunţe că nu va mai accepta folosirea armelor chimice în ţara distrusă de un război civil fără final.

"Orice folosire a armelor chimice va duce la represalii imediate, cel puţin din partea forţelor franceze. Vreau să organizăm o tranziţie democratică, dar prin păstrarea unui stat sirian", a declarat președintele Franței, informează Realitatea TV.

Pe lista subiectelor dintre cei doi lideri se numără lupta împotriva terorismului, situaţiile din Ucraina şi Siria, dar şi viitorul Uniunii Europene. Emmanuel Macron a promis că va rămâne pe poziţii şi va păstra aceeaşi atitudine fermă ca la întâlnirea cu Donald Trump.

Înainte de vizita lui Putin, zeci de manifestanţi s-au strâns în capitala Franţei pentru a-i cere lui Macron să menţină o poziţie puternică faţă de omologul său rus şi să nu renunţe la sancţiunile impuse Moscovei pentru anexarea Crimeei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel