Întrebări cruciale după atacul lui Nicholas Medforth-Mills la Principesa Margareta

Nicholas Medforth-Mills, fostul Principe Nicolae, a acordat un interviu în care a lansat atacuri dure la adresa Casei Regale, îndeosebi a Principesei Moștenitoare Margareta, dar chiar și a mamei sale, cu care spune că se află în relații reci. Nicolae a vorbit despre momentul dezmoștenirii, dar și despre relația cu Regele Mihai.

Interviul acordat lui Ion Cristoiu a rămas cu multe necunoscute și a dus în continuare la alte întrebări pe care DC News vi le prezintă în rândurile de mai jos:

1. Atacurile publice sunt prost privite în sistemele dinastice. Cum este văzut un astfel de interviu la Casele Regale din Europa?

Răspunsurile dlui Medforth Mills aruncă o umbră de îndoială asupra discernământului Regelui. În interiorul Caselor Regale așa ceva nu se face, poate fi considerată o profundă jignire a Majestății Sale, venită din partea unui membru al familiei sale biologice.

Răspunsurile dlui Medforth Mills par a pune la îndoială corectitudinea și capacitatea de a-și face datoria a Principesei Moștenitoare Margareta, precum și asupra loialității acesteia față de Rege și Coroană. Contestarea moștenitorului nu folosește decât contestatarilor monarhiei.

2. Limbajul folosit în răspunsurile la întrebări este foarte diferit de felul în care dl Medforth Mills vorbea în limba română. (interviuri la emisiunile tv din nov 2012 - iulie 2015). Cât de contrastante sunt cele două tipuri de răspunsuri! Cum este posibil?

3. Potrivit unor surse din Casa Regală, dl Medforth Mills a avut, în cei aproape trei ani în care a stat în România, parte de întâlniri săptămânale cu Principesa Margareta și Principele Radu, în care a primit toate informațiile și cunoștințele necesare unui comportament public și regal corect. În această perioadă, Regele a venit în țară doar de aproximativ 4 sau 5 ori. Toate responsabilitățile de familie și publice erau date în autoritatea Principesei Moștenitoare. Nu știa acest lucru, a aflat în august 2015?

[citeste si]

4. Afirmația că nu i s-a spus niciodată de ce a fost îndepărtat din Familia Regală este discutabilă. Este cunoscut faptul că Regele a semnat trei documente (o decizie și două scrisori personale) pe această temă, în august-noiembrie 2015. Dl Medforth Mills a avut repetate întâlniri sau discuții cu membri ai Familiei Regale și cu membri ai Consiliului Regal și ai Casei MS, pe tema excluderii. Neagă? Ce i-a scris Regele?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel