Întrebare ȘOC primită de Simona Halep de la jurnaliștii americani!

Simona Halep a primit o întrebare delicată de la jurnaliștii americani.

Jurnaliștii au întrebat-o pe Simona Halep dacă se gândește să se mute definitiv din România din cauza condițiilor proaste, așa cum au făcut alți sportivi, conform Tennis Magazine.

CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP colaborează cu antrenorul DARREN CAHILL la INDIAN WELLS 2015

Simona Halep le-a transmis ca aceasta idee nu i-a trecut niciodată prin cap deoarece se simte foarte bine în țara natală.

"Toata lumea mă sprijină și foarte mulți români vin să-mi vadă meciurile. România este o țară mică și nu avem prea mulți jucători de top în acest moment. Pot spune că sunt precum un star. Toata lumea mă recunoaște pe stradă peste tot în România. Nu este ușor, dar este drăguț. Trebuie să mă bucur de acest moment, este cel mai bun din viața mea și chiar vreau să le mulțumesc pentru că vin și mă susțin", a declarat Simona Halep.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, va juca în optimile de finală de la Indian Wells împotriva cehoaicei Karolina Pliskova, locul 15 WTA şi a 14-a favorită, pe care a învins-o în februarie în finala de la Dubai.

CITEȘTE ȘI: SIMON HALEP - KAROLINA PLISKOVA LIVE TEXT, în OPTIMI DE FINALĂ la INDIAN WELLS

Meciul dintre cele două se va juca marți seară, pe terenul 3 de la Indian Wells, după partida Gilles Simon - Michael Berrer, care este programată pentru ora 21:30. Astfel, disputa Halep - Pliskova ar trebui să înceapă în jurul orei 23:00 (ora României).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel