EXCLUSIV  Întrebare despre PSD, ”capcană” pentru Mugur Ciuvică: Treceam la evenimentul anului / video

Mugur Ciuvică a fost întrebat dacă are, la final de an, „un cuvânt bun despre PSD”.

Pe 29 decembrie, la DCNews și DCNewsTV, a fost difuzată ultima ediție din 2021 a emisiunii „Miercurea neagră”. La un moment dat, Mugur Ciuvică a fost întrebat dacă are un „cuvânt bun” pentru PSD, fiind vorba despre o „întrebare capcană”. „De ce întrebare capcană? Pentru că, dacă spuneați un cuvânt bun despre PSD, îl treceam evenimentul anului în cazul lui Mugur Ciuvică. A spus un cuvânt bun despre PSD”, a zis Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii.

„Un cuvânt bun chiar nu am, dar nici un cuvânt rău nu am, deocamdată”, a zis Mugur Ciuvică. Ulterior, a adăugat: „Sunt curios ce vor face cu guvernarea, pentru că, în teorie, ar trebui să fie un guvern mai bun, scoaterea USR este deja un pas pozitiv.”

„PSD are posibilitatea să mai facă două, trei lucruri la guvernare, din ce s-au specializat ei în ultima vreme, adică mai o creștere de pensii, de salarii, ceva în genul acesta. Mai o frână eventual, dar aici cred că mă lansez prea tare în speranțe. Dar hai să punem la posibilități și o frână la diverse legi abuzive”, a subliniat Mugur Ciuvică.

„Cuvântul bun ar fi că este posibil să facă două, trei chestii în plus față de ce ar fi făcut celelalte două guverne”, a conchis Mugur Ciuvică.

Miercurea Neagră, la DCNewsTV, cu Chirieac și Ciuvică. Ultima ediție din 2021

Evenimentul politic al anului. Mugur Ciuvică: Este cel mai important din cei șapte ani de prezidenţiat iohanist

Amintim că, întrebat care a fost evenimentul politic al anului 2021, Mugur Ciuvică a indicat spre ieşirea USR de la guvernare. 

„Este cel mai important eveniment politic din șapte ani de prezidenţiat iohanist. (...) Pe locul 2 e şi schimbarea de guvern”, a declarat Mugur Ciuvică. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Sorin Cheval, director de Meteorologie Aplicată în cadrul ANM, proiecte internaționale spectaculoase. Mulți oameni vor beneficia

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Cum evităm infectarea cu coronavirus la petrecerile de Revelion. Dr. Adrian Marinescu: Riscul rămâne! Trebuie să plecăm de la ce ştim deja

VEZI ȘI: Ciutacu, despre gestul lui Victor Socaciu care l-a UIMIT: Pe mine și pe Mircea Badea ne-a MIȘCAT. Am o DATORIE față de el, îi suntem recunoscători

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel