Intrarea liberă Târgul Naţional pentru Artizanat, Romexpo

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat organizează, de vineri până duminică, la Centrul Expoziţional Romexpo, Târgul Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri 2017.

"Astăzi am deschis cea de-a treia ediţie naţională a Târgului de Artizanat şi Meşteşuguri. Programul pentru susţinerea artizanatului şi meşteşugarilor este unul dintre programele cele mai frumoase derulate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Are cea mai mare încărcătură emoţională, pentru că are o misiune nobilă, aceea de a susţine cultura, arta, artizanatul, într-un cuvânt susţine tradiţiile româneşti, acele caracteristici care ne asigură identitatea ca popor. Avem ocazia unică să vedem aici, adunaţi într-un singur loc, meşteri populari, artizani şi artişti români, toţi uniţi sub această cupolă a identităţii naţionale pentru care Guvernul român nu prisoseşte niciun efort de a o promova", a declarat Ilan Laufer, ministrul de resort.

Conform ministerului, Târgul Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri 2017 face parte din programul multianual de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, implementat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, parte integrantă a Săptămânii Europene a IMM-urilor 2017, o campanie de promovare a antreprenoriatului în Europa şi de informare a antreprenorilor despre ajutorul de care pot beneficia la nivel european, naţional şi local.

În cadrul târgului, beneficiarii expun şi pot vinde produsele şi, totodată, au ocazia să organizeze, la standurile proprii, ateliere de lucru pentru vizitatorii interesaţi.

Intrarea vizitatorilor este liberă, târgul fiind deschis Pavilion B1:

- vineri, între 12:00-19:00,
- sâmbătă, 9 decembrie - orele 10:00-19:00
- duminică, 10 decembrie - orele 10:00 - 18:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel