EXCLUSIV  Intră DNA și PÎCCJ în campanie electorală? ”Nu e nevoie de o intervenție în forță”. Mugur Ciuvică: Momentul răsturnării de situație

arhiva dcnews.ro
arhiva dcnews.ro

Cât și când se implică DNA și PÎCCJ în campanie electorală? Este un subiect care a reajuns în spațiul public odată cu anul electoral 2024. 

În cadrul emisiunii "Miercurea Neagră", la DC News, analistul politic Bogdan Chirieac a discutat pe mai multe teme de interes cu Mugur Ciuvică și Diana Tache. Una dintre întrebările emisiunii a fost dacă DNA și PÎCCJ "intră" în campanie electorală. 

”Ceva activitate am văzut, am tot comentat aici, mai mult doamna Tache. Pare că sunt și ei într-un fel de precampanie. Nu știu dacă o să intre sau nu în campanie. Nici nu știu dacă va fi nevoie sau nu. Nu cred că va fi mare nevoie. De ce sunt convins este că dacă va fi nevoie să intre, o să intre. În mod normal, nu prea ar avea de ce să intre pentru că eu cred în continuare în cumințenia partidelor politice, toate, până la urmă. Toate sunt atât de cuminți încât nu e nevoie de o intervenție în forță." a spus Mugur Ciuvică.

Citește și: Sunt folosiți procurorii ca arme politice în alegeri? Procurorul general Alex Florența face apel la decență și bun simț. ”Sunt pregătiți să reziste la orice presiune”

VEZI ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:

                                             

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel