Interzicere UBER. 14 șoferi, lăsați fără plăcuțe de înmatriculare

Irina Constantin / 17 mai 2019 / 13:15 Salveaza PDF Comentarii

Brigada Rutieră anunță că 14 șoferi UBER au fost lăsați fără plăcuțe de înmatriculare. De asemenea, doi șoferi de taxi au fost sancționați pentru că aveau autorizații să efectueze transport pe raza județului Ilfov, nu în București. 

”În cursul zilei de 16 mai a.c., în Mun. București, au fost sancționați 16 conducători auto care efectuau transport public de persoane contra cost în regim de închiriere cu conducător auto, pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind transportul în regim taxi sau de închiriere:

-2 conducători auto care efectuau transport public de persoane contra cost în regim de închiriere cu conducator auto, transportând clientul pe raza Mun. București, deși au fost autorizati să efectueze acest tip de transport pe raza altei localități din jud. Ilfov, sancțiune prevazută de art. 52 alin (2), lit. v și sancționată de art. 55 pct. 3), lit. a din Legea 38/2003 privind transportul în regim taxi sau de închiriere.

-14 conducători auto au fost sancționati pentru efectuarea transportului public de persoane în regim de închiriere cu conducator auto, fără a deține copie conformă valabilă, sancțiune prevazută de art. 7 alin (2) și sancționată de art. 55 pct. 3), lit. h din Legea 38/2003 privind transportul în regim taxi sau de închiriere, cu modificările ulterioare.

În cazul ultimelor 14 sancțiuni, ca și măsura complementară s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului pentru o perioadă de 6 luni, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.” anunță Brigada Rutieră. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28