EXCLUSIV  Interviuri care inspiră by Claudia Țapardel - Povestea de viață a lui Cornel Tăbăcaru, un om de afaceri atipic

Interviuri care inspiră by Claudia Țapardel - Povestea de viață a lui Cornel Tăbăcaru, un om de afaceri atipic
Interviuri care inspiră by Claudia Țapardel - Povestea de viață a lui Cornel Tăbăcaru, un om de afaceri atipic

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru este invitatul Claudiei Țapardel, duminică, 27 iunie 2021, în emisiunea ”Interviuri care inspiră” difuzată pe dcnews.ro și la DCNewsTV.ro. 

”Duminică ora 14.00, așa cum v-am obișnuit, vă așteaptă o nouă ediție specială la “Interviuri care Inspiră”. 

Veți urmări un interviu excepțional cu unul dintre cei mai cunoscuți milionari ai României - Cornel Tăbăcaru - și veți afla povestea unui “om de afaceri atipic”, așa cum el însuși se definește.

Așadar mâine vom afla povestea de viață a unui copil de învățători din munții Buzăului care și-a depășit condiția, devenind unul dintre cei mai bogați români și unul dintre primii milionari ai României post-revoluționare. 

De asemenea de la Cornel Tăbăcaru vom afla multe dintre secretele afacerilor sale precum și care sunt elementele pentru a deveni un antreprenor de succes, despre cum se creează relațiile și o rețea de networking solidă în România și la nivel internațional, despre cât de important este să simți oportunitățile în business, să fii la locul potrivit și să acționezi la momentul potrivit, despre devotament și dragoste de țară și, nu în ultimul rând,  o lecție despre despre “Școala vieții” combinată cu talent, multă muncă, carte și noroc. 

Nu ratați această ediție specială a emisiunii “Interviuri care Inspiră”, pe care o puteți urmări mâine, începând cu ora 14.00 la DCNews TV, precum și pe pagina de FB DCNews și canalul de YouTube DCNEWS.RO.” a anunțat Claudia Țapardel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel