EXCLUSIV  Interviuri care inspiră by Claudia Țapardel. Invitat, Radu Savopol, CEO și fondator '5 to go' - O poveste cu aromă de cafea despre cum poți transforma un start-up într-un business de milioane de euro

Claudia Ţapardel vă invită duminică, 4 iulie, la ora 14.00, la o nouă ediţie a emisiunii "Interviuri care Inspiră".

Mâine, ora 14.00 ne întâlnim la o nouă emisiune “Interviuri care Inspiră” cu Radu Savopol, fondator și CEO al lanțului de cafelele “5 to go”. 

Așadar, Radu ne va spune o poveste cu aromă de cafea a unui start-up românesc care s-a transformat în 5-6 ani într-un business de succes la nivel național și care urmează să se extindă și pe plan internațional.

Viziune, disciplină, empatie sunt trăsăturile caracteristice ale unui antreprenor care de la o investiție de aproximativ 12.000 de Euro a ajuns în acest an la o cifră de afaceri estimată de aproximativ 10-12 milioane de Euro și de la o primă cafenea “5 to go” în Piața Lahovari, la o rețea de peste 220 de cafenele în toată țara. 

De asemenea Radu ne va spune cum a reușit ca în plină pandemie, cu o gândire strategică și cu viziune, să-și extindă și mai mult afacerea. 

Cu siguranță povestea de viață a lui Radu Savopol și a cafenelelor “5 to go” este o poveste de succes și lecție de antreprenoriat, curaj, inițiativă, implicare pe care sper să nu o ratați în această Duminică, începând cu ora 14.00, la DCNews TV precum și pe pagina de YouTube DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel