Marian Vanghelie: A spus `Îl chem și dau cu el de pământ!` Mihai Gâdea: Este o BOMBĂ URIAȘĂ

Mihai Gâdea a anunțat în urmă cu puțin timp că urmează să difuzeze o nouă parte din interviul cu Marian Vanghelie, care este ”o bombă uriașă”. 

BREAKING NEWS  GABRIEL OPREA, REPLICĂ lui Marian Vanghelie


UPDATE: Mihai Gâdea a anunțat că ”surse extrem de credibile mi-au confirmat întâlnirea dintre Dan Diaconescu și Gabriel Oprea. Întâlnirea se petrece conform elementelor pe care le-a dat dl Marian Vanghelie. Surse extrem de credibile care au participat la acea întâlnire confirmă lucrurile spuse de Marian Vanghelie, întâlnirea, telefonul, negocierea sau șantajul.”

Mihai Gâdea a anunțat: ”Un nou fragment din interviul cu Marian Vanghelie este devastator. Marian Vanghelie povestește ceva șocant: spune că Dan Diaconescu, care, când și-a făcut PP-DD, a intrat în Parlament cu 15%, un scor uriaș, iar Marian Vanghelie spune că a existat o discuție între Gabriel Oprea, șeful UNPR, și Dan Diaconescu, iar Gabriel Oprea îl sună pe procurorul de caz din dosarul lui Dan Diaconescu, vorbește cu el la telefon și apoi îl întreabă pe Dan Diaconescu: ce zici, rezolvăm așa sau facem fuziunea?”. 

Marian Vanghelie despre discuția Gabriel Oprea - Dan Diaconescu

Marian Vanghelie a declarat: ”Gabriel Oprea s-a ocupat pentru a scoate din politică niște oameni și a închide unele trusturi de presă. (...) Ponta și cu această gașcă l-au arestat pe Sârbu. Ei l-au arestat pe Dan Diaconescu, ei au făcut aceste nenorociri. Ăla, săracul... Dan Diaconescu este viu, trebuie să-l căutați și să-l întrebați. A fost chemat în interviul lui Gabriel Oprea, ca să facă fuziunea, l-a pus să discute cu procurorul de caz la telefon și i-a spus că-l cheamă în 10 minute la el și dă cu el de pământ și-i închide dosarul dacă face fuziunea. Deci, dl Oprea l-a sunat pe procurorul de caz al lui Dan Diaconescu, care i-a făcut dosarul și i-a spus dacă face fuziunea, eu îl chem pe ăsta aici și dau cu el de pământ. A spus mai grav, dar nu pot să spun toate cuvintele. Cuvinte golănești. Procurorul nu știa că aude Dan Diaconescu. După ce a închis telefonul, Gabriel Oprea a spus: `eu îl chem aici pe ăsta și eu mă p*s pe el`. Oprea i-a spus că dacă face fuziunea îl scapă de dosar.” 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel