GABRIEL OPREA, REPLICĂ lui Marian Vanghelie

Gabriel Oprea a dat replica după acuzațiile lui Marian Vanghelie. 

Gabriel Oprea a declarat, la Antena 3: Nu sunt în țară. ”Niciodată, dar niciodată nu comentez ce spune dl Vanghelie. Nu este nimic adevărat, nu știu cine a fost procurorul de caz al lui Dan Diaconescu, pe care-l cunosc foarte bine, nu este nimic adevărat din ce spune dl Vanghelie și, de regulă, nu comentez ce spune acesta. Mă cunoașteți, de regulă, nu mint și spun adevărul. Eu m-am întâlnit cu dl Dan Diaconescu de mai multe ori. Niciodată, habar n-am cine este procurorul lui Dan Diaconescu.”

”Este o mare minciună. Domnu` Gâdea, niciodată nu am făcut ce spune dl Vanghelie, sunt în străinătate și vă mulțumesc foarte mult” a mai spus Gabriel Oprea întrebat dacă i-a propus fuziunea lui Dan Diaconescu. 

Ce a declarat Vanghelie

Marian Vanghelie a declarat: ”Gabriel Oprea s-a ocupat pentru a scoate din politică niște oameni și a închide unele trusturi de presă. (...) Ponta și cu această gașcă l-au arestat pe Sârbu. Ei l-au arestat pe Dan Diaconescu, ei au făcut aceste nenorociri. Ăla, săracul... Dan Diaconescu este viu, trebuie să-l căutați și să-l întrebați. A fost chemat în interviul lui Gabriel Oprea, ca să facă fuziunea, l-a pus să discute cu procurorul de caz la telefon și i-a spus că-l cheamă în 10 minute la el și dă cu el de pământ și-i închide dosarul dacă face fuziunea. Deci, dl Oprea l-a sunat pe procurorul de caz al lui Dan Diaconescu, care i-a făcut dosarul și i-a spus dacă face fuziunea, eu îl chem pe ăsta aici și dau cu el de pământ. A spus mai grav, dar nu pot să spun toate cuvintele. Cuvinte golănești. Procurorul nu știa că aude Dan Diaconescu. După ce a închis telefonul, Gabriel Oprea a spus: `eu îl chem aici pe ăsta și eu mă p*s pe el`. Oprea i-a spus că dacă face fuziunea îl scapă de dosar.” 

[citeste si] 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel