Interviu cutremurător cu tatăl tinerei de la Costin Georgian

Tatăl tinerei de 22 de ani, împinsă de Magdalena Șerban, a povestit momentele de groază prin care a trecut fiica sa. 

”Copilul s-a dus mai departe, la dentist, a făcut o criză acolo, m-am dus, am luat-o și am sunat la 112, cam la 45 de minute după ce a fost împinsă. Și 112 m-a trimis la Costin Georgian ca să investighez eu. Am stat aproape două ore la poliție. În fața noastră era o doamnă cu un copil care-i spunea polițistului că și-a uitat geanta pe un peron. Dl polițist, foarte drăguț, a venit și ne-a întrebat, i-am spus că a fost împinsă în fața metroului. Acum, sincer, e ca și cum i-ai spune unuia: `dom`ne, s-a întâmplat lucrul ăsta` și el răspunde `hai, dom`ne, poate nu a fost chiar așa`. Nu a crezut din prima. Nu s-a îndoit, dar a spus `nu am ce să fac, sunt singur, trebuie să termin și cu doamna, să-i iau declarațiile, are un copil mic`. La un moment dat, am vrut să plecăm. La ora 19:00, abia am fost băgați ca să dăm declarații.” a spus tatăl fetei de la stația de metrou Costin Georgian. 

Tânăra de 22 de ani a făcut handbal și a avut forța în picioare ca să stopeze acțiunea criminalei. 

Momentul atacului

”Ea stătea pe telefon, a venit în spatele ei, a împins-o, ea a crezut că e o glumă, că e un prieten. În secunda când a întors capul, o fracțiune de secundă, s-a dus până-n dunga galbenă cu ea și-n secunda următoare a mai împins-o o dată. Când și-a dat seama că nu e glumă, a pus dreptul în față și a stopat-o. A opus rezistență, fiind mai puternică în picioare și a făcut pași în jur de 4-5 metri. Era prima victimă și probabil că nu mai urma a doua. Mai avea un centimetru și depășea peronul, deja avea piciorul în aer. Un înger păzitor a fost acolo”, a mai spus bărbatul. 

[citeste si]

”Ea a zis așa, când cobora scările a văzut-o pe persoana asta în stânga, pe partea opusă față de locul de unde ea lua metroul. Când a coborât, fata noastră s-a uitat și a aruncat inopinat ochii la femeia asta, ea pur și simplu o fixa. Ea și-a văzut de drum, a ajuns la mijlocul peronului și s-a întâmplat ce v-am spus mai devreme.” a povestit tatăl tinerei de 22 de ani. 

”Au sărit câțiva cetățeni și a început să țipe `nu, dom`ne, că mi-a luat banii, mi-a luat banii`” a mai spus tatăl tinerei. Apoi nu a ajutat-o nimeri pe tânără cu nimic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel