Update. Intervenție contra cronometru pentru salvarea unei persoane din Lacul Herăstrău

Pompierii bucureșteni intervin pentru salvarea de la înec a unei persoane care a căzut dintr-o barcă în lacul Herăstrău.

Update:

Persoana s-a salvat singură. Este vorba despre un sportiv care ieșise cu velierul la antrenament. Acesta a spus că a venit o rafală de vânt care l-a răsturnat. A încercat să îndrepta barca dar nu a reușit și a fost nevoit să înoate până la mal. Pompierii l-au căutat în zona semnalată și au reușit să găsească doar barca. Ulterior au aflat că s-a salvat singură.

„Tot pe lacul Herăstrău, pompierii au mai adus la mal alte două bărci în care se aflau două persoane și care nu mai puteau ajunge la mal”, au mai transmis reprezentanții ISU București.

Știrea inițială:

"Barca răsturnată pe lacul Herăstrău, zona restaurantului Pescăruș, o persoană căzută în apă, care se ține de ambarcațiune. Intervenim cu o autospecială cu barcă și o ambulanță SMURD", transmite ISU Buc-IF.

Intervenția pompierilor este dificilă. În acest moment Bucureștiul se află sub avertizare de Cod Portocaliu de ploi și vijelii puternice. Conform meteorologilor, în Capitală se vor semnala averse torenţiale ce vor totaliza 20-25, izolat 30 l/m, descărcări electrice şi vijelie. Avertizarea este valabilă până la ora 18:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel