Intervenţia chirurgicală a lui Emeric Ienei s-a încheiat cu succes

Intervenția chirurgicală a lui Emeric Ienei a fost un succes
Intervenția chirurgicală a lui Emeric Ienei a fost un succes

Emeric Ienei a fost operat pe cord, duminică dimineaţă, la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu", din Cluj-Napoca. Intervenţia chirurgicală a durat  aproape şapte ore şi a fost un succes.

Inițial, surse medicale au declarat duminică dimineaţă că intervenţia chirurgicală în cazul lui Emeric Ienei urmează să dureze aproximativ patru ore, iar în cadrul ei să fie puse patru by-pass-uri.

Membri ai familiei lui Emeric Ienei au declarat duminică după-amiază jurnaliştilor aflaţi la Institutul Inimii din Cluj că operaţia pe cord la care acesta a fost supus s-a încheiat, aceştia aşteptând detalii din partea medicilor.

Ulterior, medicul Adrian Molnar de la Institutul Inimii a declarat că operaţia a reuşit.

Emeric Ienei a fost internat vineri seară la Institutul Inimii "Nicolae Stăncioiu" din Cluj-Napoca.

"Fostul antrenor Emeric Ienei a fost internat, vineri seară, la Institutul Inimii. I se fac investigaţii medicale, iar, dacă este cazul, va fi operat. Nu pot să spun diagnosticul cu care a fost internat, dar pot să spun că în acest caz se va face ce trebuie", declara directorul medical al Institutului Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, Radu Căpâlneanu.

Emeric Ienei s-a născut la 22 martie 1937. El a fost antrenorul care a câştigat alături de Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986. De asemenea, a fost selecţionerul României la turneul final al Cupei Mondiale din 1990 şi al Campionatului European din 2000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel